giovedì 29 gennaio 2015

Muraru chiarifica la situazione e smentisce ...

Moraru clarifică situaţia: "Nu există un antrenor mai indicat pentru Rapid decât Pustai"

**Moraru clarifică situaţia:** "Nu există un antrenor mai indicat pentru Rapid decât Pustai"
UPDATE: Contactat telefonic de digisport.ro, Valerii Moraru, finanțatorul Rapidului, a negat cu vehemență varianta prezentată în presa din Italia.
"Nu este nimic adevărat. Oricine se poate lăuda că e în negocieri cu o echipă, cu Rapid în această situație. Nici nu cred că în acest moment există un alt antrenor mai indicat pentru Rapid decât Cristi Pustai" a declarat Moraru.


Demis de la ASA Târgu Mureș la finalul turului de campionat, Cristi Pustai a semnat la începutul lui 2015 cu Rapid însă și-ar putea încheia mult mai repede decât s-ar fi așteptat aventura în Giulești.
Presa din "Cizmă" scrie că tehnicianul care le-a mai pregătit pe Gaz Metan și Pandurii ar urma să fie înlocuit cu un antrenor Italia. La Stampa anunță că Ninni Corda negociază cu oficialii Rapidului preluarea formației care a terminat turul de campionat pe ultimul loc, acumulând doar 11 puncte.
"Mourinho della Lega Pro" așa cum este numit Corda de presa din Italia este liber de contract după ce în vara lui 2014 și-a încheiat socotelile cu Savona, formație din C1-B aflată în acest moment pe locul 16, după 22 de etape.

Cu un procentaj de victorii de 30 la sută în carieră, tehnicianul de 41 de ani a mai trecut în carieră pe la Tempio, Como, Alghero, Tavolara şi Savona. Sursa citată mai sus anunță că Savona îl dorește din nou pe bancă pe Corda însă tehnicianul are șanse mici să revină pentru că este în negocieri avansate cu Rapid.
Dacă va ajunge la Rapid, Ninni Corda ar fi al 4-lea antrenor care stă pe banca giuleștenilor în acest sezon după Cristi Pustai, Ionel Ganea și Marian Rada. Cu Pustai pe bancă, Rapid a disputat până acum un singur meci, amicalul câștigat cu 4-1 în fața bulgarilor de la Marek Dupnitsa iar joi, 29 ianuarie, ar urma să joace un meci cu echipa a doua a grecilor de la Xanthi.

Fonte: http://www.digisport.ro